Baskets

Hoogwaardige baskets en basketonderdelen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Exit Galaxy Inground basketbalpaal

13 aug. 2021
“Wij hebben de paal in een blok beton gegoten in de grond, werkt prima! De paal staat stevig in de grond. De paal is ietwat beweeglijk op de bevestigingspunten (de paal bestaat namelijk uit 3 losse onderdelen) maar is zeer degelijk! Makkelijk te stellen naar 2 meter 30 als ik samen met mijn zoon speel en naar 3 meter 30 als ik zelf een potje speel.”
Exit Galaxy Inground basketbalpaal

EXIT Galaxy Wall-mount System basketbalbord

15 jul. 2021
“De basketring werd snel geleverd, hier even snel in elkaar gestoken volgens een duidelijke handleiding en aan de muur omhoog gehangen. In de handleiding stond dat je dat met twee personen kan doen, maar met 3 is toch nodig. Mijn kinderen hebben er al urenlang mee gespeeld. Superhandig dat deze ring in hoogte verstelbaar is zodat zowel de jongste als de oudste er gebruik van kunnen maken. Bijgeleverde stok om de hoogte te verstellen doet zijn werk, wel wat zwaar om te verstellen, daar is voor de kleinste zeker de hulp van een grote broer of volwassene nodig.”
EXIT Galaxy Wall-mount System basketbalbord

Pure Fun Hoop Classic minibasket

10 dec. 2020
“Mooi bord, goed afgewerkt en degelijke kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten. Goede bescherming. hangt mooi over de deur, alleen de deur kan dan niet meer dicht. dus dat is een beetje onhandig, in ieder geval in de thuis omgeving. Op kantoor is dat mogelijk minder erg. Erg leuk ding en mijn zoon is er erg blij mee. meegeleverde bal is zwaarder dan verwacht (had meer een soft spons bal verwacht), maar nog steeds licht genoeg. aanrader, alhoewel niet goedkoop. Maar meeste overige alternatieven zijn veel minder van kwaliteit, dicht is echt wel het betere werk. ”
Pure Fun Hoop Classic minibasket