Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🏀 543 producten in 🏬 8 webshops

Spalding

Wie aan basketbal denkt, denkt aan Spalding. Het bedrijf is al meer dan 125 jaar hét topmerk op het gebied van basketbal. Spalding heeft zich toegelegd op kwaliteit en innovatie en biedt hoogwaardige producten voor zowel professionele als recreatieve basketballers. In deze webshop vindt je daarom niet alleen basketballen en teamkleding voor mensen die bij een basketbalclub of -team aangesloten zijn, maar ook baskets en basketballen voor iedereen die graag een wedstrijdje basketbal speelt op een veldje in de buurt.

Grootste aanbod van Spalding voor basketballers

Het ontstaan van Spalding

In 1878 opende de honkballiefhebber en zakenman Albert Goodwill Spalding zijn eerste winkel met sportartikelen in Chicago. In 1891 ontwikkelde James Naismith in Springfield de sport basketbal, toen hij het met zijn studenten begon te spelen. Hoewel ze eerst basketbalden met een voetbal, vroeg Naismith al snel aan Spalding om de eerste basketbal te ontwikkelen. Niet lang daarna werd zelfs aan de officiële spelregels toegevoegd dat alleen een basketbal gemaakt door Spalding een officiële basketbal genoemd mocht worden.

De juiste Spalding basketbal voor iedereen

Wil je een Spalding basketbal kopen? Of ben je op zoek naar Spalding basketbalkleding? Dan vind je zeker wat je zoekt in ons ruime assortiment met producten van Spalding. Met een Spalding baksetbal ben je verzekerd van optimale kwaliteit, zodat je een duurzame bal hebt met een uitstekende grip. De basketballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten (geschikt voor heren, dames of junioren), dus je kunt gemakkelijk het juiste model kiezen. Daarmee zul je iedere tegenstander kunnen verslaan, zeker als je gekleed bent in de stoere Spalding basketbal kleding.

🏀 Basketbal Expert
Logo